Hvordan selge elementer for å tjene penger i Second Life

Second Life har alt en virtuell verden trenger - sosiale anledninger, kreative uttak, en programmert infrastruktur og enda en økonomi. Bruk av Second Life valuta, Linden dollar (L $), medlemmer kjøpe og selge gjenstander, eiendom, kompetanse og tjenester, akkurat som de gjør i den virkelige verden. Følg disse trinnene for å selge dine produkter eller ferdigheter i Second Life.

Bruksanvisning

1 Se i Second Life hjemmesiden for medlemskap informasjon (se Resources nedenfor). Klikk på "Bli medlem" for å etablere et medlemskap. Premium-medlemskap er anbefalt, men ikke nødvendig for å delta i Second Life handel.

2 Klikk på "Søk", "handel" og andre relevante knappene for å se hva som er etterspurt blant Second Life innbyggerne.

3 Bruk "Map" og "Mini-kartet" til "teleportere" rundt på sidene. Intervju en rekke medlemmer til å oppdage hva de bruker sine Linden dollar på.

4 Legg merke til at ikke alle populære elementer er objekter. Nye teksturer, skapt med scripting, er spesielt ettertraktet for klær, steiner, planter og til og med avatar tatoveringer. Du må plassere elementer som teksturer og klær i kasser før du kan selge dem (se Ressurser nedenfor).

5 Øv bygge dine gjenstander, og legger til animasjon, alt du trenger å gjøre for å gjøre dem unike. Ikke glem å lagre etter hver endring.

6 Høyreklikk på objektet du ønsker å selge. Velg "Edit" og velg deretter "Til salgs" alternativet. Når du har klikket "til salgs", skriv inn prisen.

Hint

  • Gjennomgå tutorials på å bygge objekter, noe som gjør objekter "gjøre ting", og ved hjelp av LSL skriptspråk (se Ressurser nedenfor).
  • Making salgbare gjenstander i den virtuelle verden tar seg en bit av dyktighet og praksis. Hvis du ikke er kjent med LSL programmeringsspråk og objekt-manipulasjon teknikker, kan dette ikke være den beste måten for deg å tjene til livets opphold i den virtuelle verden.
  • Du må kanskje midlertidig deaktivere pop-up blocker å teleportere eller tilgang opplæringsvideoer.
  • For privatliv skyld, holde personlige opplysninger, særlig av økonomisk art, til deg selv. Ikke slipp sensitiv informasjon, som kredittkortnummer, til andre medlemmer av Second Life.