Hvordan selge en diamantring på nettet

Det er mange grunner til at du kan velge å selge en diamantring. Kanskje du ikke vil ha det lenger, eller kanskje du kan bruke ekstra penger. Uansett tilfelle, som selger smykker på nettet er opportunt fordi du er i stand til å nå et mye større marked via internett og det gir deg litt privatliv. Sjansen er at du får mer penger på å selge ringen på internett enn du ville gjort på en lokal smykker eller bonde butikk.

Bruksanvisning

Hvordan selge en diamantring på nettet

1 Gå til en takstmann for å få en vurdering av din diamantring. Verdien av en ring avhenger farge, klippe, klarhet og karat vekt. Bare en profesjonell takstmann kan bestemme riktig gradering for diamanter i ringen din og gi deg et omtrentlig estimat for verdien av ringen som helhet.

2 Samle informasjon for din online annonsen oppføring. Gi all relevant informasjon som størrelse, farge, klippe, klarhet, karat vekt og avgrensnings verdien av ringen. Inkluder Prisantydning eller starte bud, shipping informasjon og kontaktinformasjon.

3 Post auksjonen for ringen på en high-end, fine arts auksjon nettsted, for eksempel Christies eller Sotheby. Du kan selge alt fra uvurderlige malerier til fine smykker på disse nettstedene. Fordi disse nettstedene vert dyrt auksjoner, målrette de en velstående marked av kjøpere. Du vil motta høyere bud og flere profittmuligheter på disse nettstedene.

4 Post din auksjon eller annonse på eBay eller Craigslist, henholdsvis. Hvis diamantring ikke har en avgrensningsbrønn verdi på tusenvis av dollar, så bør du legge det ut på nettsteder som dette. Du kan fortsatt få en god pris for din ring på disse nettstedene.

5 Selg din ring til en skrap smykker selskap. Det er bokstavelig talt hundrevis av disse typer smykker kjøpere på internett. Du vil ikke bli rik av en av disse, men du kan gjøre et par hundre dollar. Dette alternativet er ideelt for ringene som er utbygd for fem hundre eller mindre.

Hint

  • Inkluder en kvalitet bilde av din diamantring å tiltrekke seg flere buyers.Most folk vil ikke kjøpe en dyr element som en diamantring basert på beskrivelsen alene.
  • Vokt dere for svindel og svindel på nettet, særlig når selger dyre smykker.