Hvordan selge en iPhone Application

Hvordan selge en iPhone Application


I utviklingen av en iPhone-applikasjon, kan den riktige ideen potensielt bety en enorm avkastning på en relativt liten investering. Men selv om du har utviklet en lovende stykke programvare, har iPhone app markedet blitt så konkurransedyktig at det er vanskelig å få anerkjennelse. Markedet kan være stor, men det er også en stor kurve: de mest populære programmene er svært vellykket, mens de mindre populære programmer som ikke kan gjøre veldig mye penger i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Bygge et nettsted for å markedsføre din søknad. Dette nettstedet bør ha skjermbilder, beskrivelser, attester og en spillbar demo (hvis aktuelt). Kontroller at domenet til nettstedet er navnet på programmet, eller i det minste så nær det som mulig. Eie rettighetene til en web-domene sammenfallende med søknaden sikrer at du dra nytte så mye som mulig fra navnet anerkjennelse.

2 Invester i Google AdWords, Facebook reklame eller lignende internett pay-per-klikk reklame kampanjer. Disse vil få annonsene foran en svært bestemt målgruppe for en fast sum penger som du vil fastsette.

3 Få en søknad anerkjent av søknaden gjennomgang blogger som AppScout. Selv en moderat anmeldelse på et nettsted som dette vil øke salget, og en god anmeldelse kan hjelpe din søknad bli en av de mest vellykkede apps på markedet.