Hvordan selge kretskort for Scrap

Hvordan selge kretskort for Scrap


Du kan selge kretskortene i din datamaskin og annet elektronisk utstyr til elektroniske resirkulering eller metall raffinerier. Kretskort inneholder gull og kobber. Resirkulering kan bruke noen elementer av kretskortet direkte eller smelte ned hele brettet for å høste edle metaller. Finn resirkulering gjennom lokale offentlige kontorer eller Internett-søk og deretter lære deres krav for å akseptere resirkulerte planker og priser de vil betale, som varierer sterkt.

Bruksanvisning

1 Ring din lokale avdeling for offentlige arbeider, sanitær og energi for å se om de kan anbefale et kretskort kjøperen i ditt område. Hvis byen din anbefaler et selskap, er det en stor sjanse for at det er et anerkjent selskap som betaler en rettferdig markedspris. Ring alle anbefalte kjøpere til å avgjøre hvilken pris de betaler for kretskort.

2 Bruk Internett til å finne metall raffinerier og elektronikk resirkulering nær deg. Lag en liste som inkluderer navn, adresse og foretrukket kontaktmetode (telefon, e-post eller personlig besøk) for hver potensielle kjøperen.

3 Ring elektronikk resirkulering. Spør hvilke deler de tar og hvor mye de betaler for kretskort. Spør om de kjøper brukte datamaskiner som fortsatt er montert, eller om du trenger først å fjerne kretskortene. Du kan være i stand til å selge andre datamaskin deler også, inkludert eldre.

4 Ring metall raffinerier på listen for å finne ut om de kjøper kretskort og til hvilken pris. Ikke alle metall raffinerier ta kretskort.

5 Sjekk den daglige metallprisene på edle metaller Raffinert nettside ved hjelp av sine "Markets at a Glance" -kategorien, som viser dag-til-dag endringer i metallprisene for den aktuelle måneden. Forskning forbi metall prising for å finne ut om nå er et godt tidspunkt å selge til en metall raffineriet. Vurdere å overvåke metallpriser for en måned før du selger dine kretskort.

6 Søk utenfor samfunnet hvis du ikke kan finne en kjøper i nærheten. Diskuter skipsfartspolitikk for kjøperne ikke er i ditt område. Hvem betaler for frakt? Når mottar du betalingen? Vil det være en sjekk, et innskudd til en web-basert tjeneste eller en annen type utveksling?

7 Velg en kjøper basert på omfanget av prisene du har oppdaget og enkel å avslutte salget. Du foretrekker kanskje å akseptere en noe lavere pris for dine kretskort enn å vente på en høyere betaling for å bli sendt til deg.