Hvordan selge Original kunst på eBay

Hvordan selge Original kunst på eBay


Selge original kunst på eBay er en enkel oppgave, men det innebærer noen strategisk planlegging. eBay salget kreve konto registrering med området, samt en PayPal-konto, slik at du kan få betalt for din kunst. Du trenger også å lage beskrivende oppføringer for hver originalt stykke kunst å markedsføre det. Utmerket kunst taler for seg selv, men solide oppføringer og detaljert informasjon kan hjelpe deg med å selge din kunst på eBay vellykket.

Bruksanvisning

Sette opp butikken

1 Bruk en høy kvalitet digitalt kamera for å fange detaljerte bilder av den originale kunstverk du ønsker å liste og selge på eBay.

2 Last opp bildene til datamaskinen via USB-sync-kabel, slik at de kan være tilgjengelige for dine kunstverk oppføringer på eBay.

3 Registrer deg for en eBay brukerkonto for å liste opp og annonsere dine kunstverk. Registrer deg for en kjøpmann konto på PayPal.com å motta betaling for salg.

4 Gi den samme, nøyaktige e-postadressen og annen personlig informasjon, for begge kontoene, for å sikre nøyaktighet. Følg de nødvendige instruksjonene for hver registrering for å fullføre prosessen.

Opprett Original kunst Listing

5 Logg deg på eBay-konto når du har bekreftet e-postadresse for begge kontoene.

6 Klikk på "Bla gjennom kategorier" på neste skjermbilde. Velg "Art" -kategorien, velg underkategori "Direkte fra Artist" og begrense søket ned i siste kategorien liste, i henhold til type av original kunst du selger. Klikk "Fortsett" nederst for å gå videre til notering siden.

7 Lag en tittel for kunsten din oppføring i nødvendige data form, rull nedover, og gi informasjon i posten Nærmere seksjon i henhold til rullegardinmenyene.

8 Flytt ned på siden under Spesifikk delen, og klikk på "Legg Pictures" linken for å sette inn bildene du lastet opp fra det digitale kameraet for den aktuelle kunstverk. Finn bildene på harddisken din og klikk "Open" alternativet. Bildene vil bli overført til eBay for oppføringen.

9 Skriv inn en detaljert beskrivelse av kunstverk i det tomme feltet. (Se Tips for beskrivelse spesifikasjoner og hjelp.)

Gi Selling Informasjon for kunst

10 Sett opp hvordan du ønsker å selge kunsten, om det å være ved auksjon, reserve eller direkte salg, eller ved å bruke data skjemaer og drop down menyer følger med i salgsseksjonen på bunnen av oppføringen.

11 Skriv inn e-postadressen du brukte til å sette opp eBay og PayPal-kontoer i foretrukne betalingsmåten området under Sales delen.

12 Gi leveringsinformasjonen for kunsten. Bruk rullegardinmenyene til å beregne kostnadene, identifisere transportøren og beregne behandlingstiden for kunstverket, og klikk deretter på "Fortsett" alternativet på slutten av oppføringen.

1. 3 Gjennomgå notering informasjon om følgende skjermbilde før du sender inn. Deretter velger du "Vis din Item" alternativet. oppføring Kunsten vil da bli lagt til eBay for offentlig visning, som elementet er nå tilgjengelig for kjøp.

Hint

  • Vær så beskrivende som mulig med kunst oppføringer. Gir detaljerte bilder, målinger og selv inspirasjon til kunstverket dersom det er den opprinnelige arbeid. Noen kjøpere kjøpe kunst brikker basert på betydning og mening. Inspirasjonen alene kan være en drivkraft bak salget.
  • Tilbyr gratis frakt er en god måte å tiltrekke seg kunder. Når forbrukerne filtrere søkeresultatene på eBay, kan de se for gratis frakt avtaler som en måte å maksimere kjøpet.
  • Bruk beskrivende ord, slik at original kunst kan bli funnet. Ingenting er verre enn en stor diamant som ikke kan bli funnet, eller mottar ingen troverdighet for sin eksistens.
  • Hvis grafikken er fra din egen opprinnelige samlingen, pris det tilsvarende. Dyre priser kommer med omdømme og troverdighet, så prøv å sette prisene der du drar nytte og fortjeneste fra kvaliteten på arbeidet ditt uten overpricing og kjøring kunder unna.
  • Ikke forsøk å selge knock-offs eller reproduksjoner av original kunst. Knock-offs kan bli rapportert som bedrageri, og kundene vil forlate negative tilbakemeldinger.
  • Kontroller at du har en PayPal-konto; er det et ufravikelig krav for eBay-brukere. PayPal er den sikreste måten å sende og ta imot betaling, sette opp fakturaer for kjøpere, holde orden på betalinger, skrive ut forsendelsesetiketter og jeg aksepterer kredittkort.
  • Vær oppmerksom på at eBay belaster noteringsavgift og selger avgifter. Gebyrer belastes din PayPal-konto på månedlig basis. Kostnader er basert på antall oppføringer og en viss prosentandel av hvert salg, avhengig av prisen varen selges for.
  • Hvis du selger originale kunstverk og eventuelle duplikater, unngå å føre dem som bud elementer. Bare gi en "Kjøp nå" eller "Best Offer" muligheten til å låse inn en fornuftig pris, så vil du være sikker på overskuddet av salget.