Hvordan Send informasjon til Meta Crawler

Hvordan Send informasjon til Meta Crawler


For et nettsted for å vises i Metacrawler søkeresultatene, må stedet først sendes til en eller flere av de søkemotorene som Metacrawler ser til for sine søkeresultater. Manuelt sende et nettsted til Google og Yahoo er som regel nok til å lande en plass i Metacrawler søkeresultater. En annen måte å sende inn et nettsted til Metacrawler er å bruke en gratis URL innsending tjeneste for å sende inn nettadressen til flere søkemotorer samtidig.

Bruksanvisning

1 Send inn en URL til Google manuelt. Besøk Googles "Legg til URL" siden og gå inn på nettstedet er full URL og eventuelle tilleggskommentarer. Klikk på "Legg til URL" knappen for å få nettstedet indeksert av Googlebot crawler. Innsendte webadresser blir behandlet og lagt til Googles søkeresultater etter at Googlebot er ferdig krabbe gjennom nettadressen. Dette kan ta alt fra et par dager til noen måneder å fullføre.

2 Send inn en URL til Yahoo. Besøk Yahoos "Send området" siden og velg enten på linken for å sende inn et nettsted eller lenke til å sende inn et nettsted feed. Skriv inn den fullstendige URL-adresse og klikk på "Send inn URL" knappen for å legge inn nettadressen til Yahoos liste over nettsteder som skal indekseres.

3 Send inn en URL til flere søkemotorer bruker en gratis online website innsending service. Nettsteder som Submit Express, Add URL og Free Send Corner alle tilbyr gratis URL innsending til flere søkemotorer. Skriv bare hoved webadresse, sammen med noen kontaktinformasjon. Klikk på "Send" knappen for å legge inn nettadressen til mange forskjellige søkemotorer gjennomgå listen.