Hvordan sende Automated e-post

Hvordan sende Automated e-post


Det er flere grunner til at du kanskje ønsker å sende en automatisk e-post. Automatiserte e-post svar la folk vite at du er borte på ferie. De er også mulig å sende automatiske e-post til personer du ønsker å markedsføre produkter til. Denne prosessen sparer ganske mye tid, så du slipper å stadig logge deg inn på e-postklient og sende meldinger eller nyhetsbrev hver gang du oppretter nye elementer for å selge. En auto responder eller e-post scheduler Programmet vil sende masse e-postmeldinger til folk daglig, ukentlig, månedlig eller årlig.

Bruksanvisning

1 Gå til din online e-postens "Settings" for å sende en automatisk "Jeg er borte" e-post. I noen e-postklienter, må du klikke på "Preferences. Bla ned til" Feriesvar. "Klikk" Feriesvar på. "Angi dato du vil de automatiske e-postmeldinger skal begynne og slutte. Skriv meldingen. Du kan skrive noe å si at du vil være borte, eller du kan skrive en tilfeldig melding. meldingen trenger ikke å være om en ferie i det hele tatt, men hva meldingen du skriver blir automatisk sendt som et svar til folk som e-post til deg. Klikk på "Lagre Endringer."

2 Last ned Send senere for Microsoft Outlook. Dette programmet er en scheduler som lar deg sende e-post, selv når du ikke er på datamaskinen. Hver gang du skriver en e-postmelding, kan du velge den tiden som Outlook sender meldingen, sende en automatisk e-post. Gå til SendLater nettstedet for å laste ned en prøveversjon av programmet.

3 Registrer deg for en auto responder på Aweber, Get Response eller bruke gratis tjeneste Mail Chimp. Med bilen reagerer, kan du opprette e-postkampanjer for å sende ut til en liste over e-postadresser. Meld deg på tjenesten og skape en opt-in boksen for å plassere på ditt nettsted. Opt-in boksen samler e-postadresser. Komponer en melding for boksen ber folk om å sende inn sine navn, e-postadresse og annen kontaktinformasjon. Velg font og farge for delta i boksen. Den auto responder vil generere en HTML-kode for deg å plassere på nettstedet ditt mal. Når du har noen e-postadresser på listen din, logge inn på auto responder tjeneste og lage din e-postkampanje. Angi klokkeslett og dato du ønsker e-post til å gå ut.