Hvordan sende bilder fra Facebook til Yahoo Mail

Hvordan sende bilder fra Facebook til Yahoo Mail


En Facebook-konto kan du bla gjennom utallige bilder av dine venner. Hvis du kommer over et bilde du liker og ønsker å dele med andre på Facebook, kan du sende dem en link til siden. Men hvis du ønsker å vise bildet til noen som ikke har Facebook, må du laste ned bilde og legge det til en epost du sender. Hvis du bruker Yahoo som e-postleverandør, er prosessen enkel.

Bruksanvisning

1 Bla gjennom bildene og bildene er lastet opp av venner på Facebook før du kommer over det du ønsker å dele med noen via e-post. Klikk på miniatyrbildet for å utvide den, og klikk deretter på "Last ned", som ligger til venstre i bildet.

2 Velg hvor du ønsker å lagre bildet når nedlastingsvinduet vises. Det er viktig å vite hvor du lagrer den, slik at du kan få tilgang til det senere. Klikk "Lagre" når du har valgt et sted, for eksempel en dokumentmappen eller skrivebordet selv.

3 Naviger til Yahoo Mail nettside og logge inn med din e-postadresse og passord.

4 Trykk "New" for å laste en ny e-postmelding, og deretter legge riktig mottaker, emnefeltet og brødtekst i e-posten.

5 Klikk "Fest" for å laste et vedlegg vindu, deretter bla gjennom datamaskinen for å finne bildet du lastet ned fra Facebook. Trykk på "Åpne" for å feste bildet til din e-post. Trykk på "Send", og når mottakeren åpner meldingen fra deg, vil hun kunne se vedlagte Facebook bildet.