Hvordan sende bilder til et SD-kort

Windows 7 integrerer en "send til" kommandoen i Windows Explorer shell grensesnitt, som gjør at du raskt sende bilder til SD-minnekort. Dette valget kopierer noen utvalgte bilder til roten av SD-kort. For å aktivere denne funksjonen, fest SD-kort til datamaskinen via en intern eller ekstern kortleser. Windows 7 så gjenkjenner automatisk kortet og gjør at den kan fungere som en hvilken som helst annen flyttbar disk.

Bruksanvisning

1 Sett SD-kortet inn i datamaskinens kortleser. Hvis dette kortleser er en ekstern modell, plugge den inn i en ledig USB-port på datamaskinen.

2 Klikk "Åpne mappen og vis filene" i "Autokjør" vinduet. Dette starter Windows Utforsker med fokus på SD-kortet, som lar deg enkelt identifisere stasjonsbokstaven.

3 Bruk Windows Utforsker til å navigere til de bildene du ønsker å kopiere.

4 Hold "Ctrl" -tasten og klikk flere bilder. Alternativt kan du klikke en mappe som inneholder bildene, eller hold "Ctrl" -tasten og trykk "A" for å velge alle filene i en mappe.

5 Høyreklikk på en valgt fil eller mappe, velg "Send til" og klikk på stasjonsbokstaven for SD-kort. Filene blir nå kopiert til SD-kortet.