Hvordan sende bilder til Microsoft Works

Tekstbehandlere ble opprinnelig utviklet for å erstatte skrivemaskiner. Muligheten til å endre skrevet tekst uten å bruke korrekturlakk eller tape ført til en dramatisk økning i populariteten av tekstbehandlere. Tekstbehandlere var begrenset til å produsere bare tekst. Microsoft Works tekstbehandling programmet utnytter funksjonene i et tradisjonelt tekstbehandlingsprogram, men også lar sine brukere til å sette inn bilder i kroppen av dokumentet. Denne funksjonen kan dramatisk forbedre det skrevne ord og produsere en profesjonell leter presentasjon. Heldigvis, å sende et bilde til Microsoft Works er en enkel oppgave som kan være ferdig i løpet av sekunder.

Bruksanvisning

1 Åpne en ny Works dokument.

2 Klikk på "Sett inn" øverst på skjermen Works.

3 Velg "Picture" fra rullegardinmenyen som vises.

4 Velg kilden for bildet som skal settes inn under "Picture" -menyen. Hvis du velger et bilde som ligger på hver sin datamaskinens harddisk, en kompakt disk eller DVD eller en flyttbar stasjon, for eksempel en minnepinne, velg "Fra fil" alternativet som vises under "Picture" -menyen. En skjerm som ber for plasseringen av bildet. Direkte Works til bildets plassering, og klikk på bildet for å sende bildet til Works. Hvis bildet blir sendt fra datamaskinen skanneren, velg "Fra skanner eller kamera" alternativet i stedet for "Fra fil" alternativet. Bildet vil da bli skannet og sendt til Works dokumentet.

5 Endre størrelsen på bildet til de ønskede dimensjoner ved å klikke én gang på bildet og deretter dra en kant av bildet til den ønskede proporsjoner.