Hvordan sende bilder til Walgreens via datamaskin

Hvis du ønsker å få raske og enkle utskrifter av digitale bilder, trenger du ikke å forlate hjemmet, Walgreens kan du sende bildene via datamaskin over Internett.

Bruksanvisning

1 Gå til datamaskinen, og åpne nettleseren. Skriv inn Walgreens nettstedet, www.walgreens.com og klikk på fanen bilder når du kommer til Walgreens nettstedet. Dette vil komme i gang å sende bildene via datamaskinen.

2 Registrer deg hos Walgreens ved å klikke på Registrer deg i henhold Ikke registrert ennå? For å komme deg nærmere sende bildene dine. Skiltet opp-knappen er plassert i kolonnen til høyre når du ser på dataskjermen.

3 Gi Walgreens en aktiv e-postadresse og merk av din e-post slik det blir brukernavnet ditt på nettsiden, og for bilder. Følg instruksjonene på skjermen for å komme i gang.

4 Undersøk mulighetene Walgreens tilbyr for bilder. For all rutine utskrift av bilder og prosessering, klikk Prints.

5 Når du har logget inn, vil du bli brakt til et fotoalbum skjerm. Klikk på "Last opp til Album" -knappen på bunnen. Gi dette albumet en dato og navn. Klikk på "Jeg godtar" når opphavsrett kommer opp.

6 Finn bildene dine på en fil på datamaskinen. De er vanligvis plassert i mine bilder eller bilder mappe, avhengig av operativsystemet. Sortere ut de bildene du ønsker sendt til Walgreens via datamaskinen.

7 Merk av i boksen ved siden av bildene du vil laste opp til Walgreens fra datamaskinen. Du kan laste opp mange bilder på en gang, bare gi tilstrekkelig tid, avhengig av Internett-tilkoblingen. Det er en rask bilde opplastingsverktøyet kan du ønsker å laste ned og lagre på din datamaskin.

8 Se etter forskjellig størrelse, gave og matte valg når bildene har blitt sendt via datamaskinen. Gjør dine valg som kreves, og vurdere dem for riktig antall, størrelse og format.

9 Klikk Sjekk ut og fyll i finalen skjermen etter behov.

Hvis du har en Walgreens kupongkode, skriv den inn i riktig plass.

10 Velg å ha bilder som sendes til Walgreens eller betale ekstra for å få dem levert til en annen adresse. Ingen frimerker nødvendig, Walgreens gjør alt for deg via datamaskinen.

Hint

  • Lagre ditt brukernavn og passord, som du trenger dem for å få tilgang til nettstedet i fremtiden.
  • One Hour Photo er et alternativ, selv om du sender bilder fra datamaskinen.
  • Ikke glem å merke bildene dine med en fyllepenn når du mottar dem!
  • Bestille utskrifter fra Walgreens ofte for å holde lagringsfilen aktiv, eller de kan slette bildene dine, og du vil miste en backup alternativ.
  • Ikke stol utelukkende på Walgreens eller noe annet nettsted til å lagre bildene dine. Lag din egen CD, lagre til flash-stasjon eller skrive ut bildene dine.