Hvordan sende e-kort til venner

Hvordan sende e-kort til venner


E-kort, eller elektroniske kort, er hilsen kortene opprettet på nettet som kan sendes til hvem som helst via e-post. E-kort fått betydelig popularitet på 1990-tallet, da begrepet først ble introdusert. Elektroniske kort forbli populære fordi de er miljøvennlige, kan sendes til et ubegrenset antall mottakere, og er svært lett å tilpasse. Avsendere kan velge fra bestemte stiler av kort og videre tilpasse sitt budskap ved å legge til tilpassede hilsener, bilder, og til og med video. Elektroniske kortselskapene tjener penger gjennom reklame, noe som betyr at e-kort er nesten alltid gratis å opprette og sende.

Bruksanvisning

1 Søk på internett og velge en e-kortselskapet. Et søk på "e-kortet" returnerer hundrevis av lett tilgjengelige elektroniske kortselskapene. Se Resources linker til ulike gratis e-kortselskapene.

2 Søk etter og velge riktig type kort mal. Mange selskaper tilbyr et bredt utvalg av maler fra generelle hilsener til jubileer.

3 Tilpass din hilsen mal. Velg og bruke et fargevalg og legge til hva personlig informasjon som du ønsker å inkludere. Alternativer også tillate deg å legge til bestemte bilder og video fra datamaskinen eller selskapets bibliotek

4 Når du har opprettet kortet ditt, vil du bli bedt om å legge til mottakere. Ta med deres navn, e-post, og en bestemt tekst som du ønsker å inkludere utsiden av e-kort.

Hint

  • Hvis du sender kortet til mer enn én person, sikre at meldingen er relevant for alle mottakere.
  • Variasjonen av kortene kan være overveldende. Prøv å søke etter bestemte typer gratulasjonskort.