Hvordan sende en anmeldelse til Liv Lock

Hvordan sende en anmeldelse til Liv Lock


Lifelock er en beskyttelse mot identitetstyveri bedrift som ble grunnlagt i 2005. Ifølge Lifelock offisielle hjemmeside, denne beskyttelsen består av overvåking av identiteter, skanning for identitets trusler og å svare på eventuelle trusler som er funnet. Lifelock gir tjenester til bedrifter og enkeltpersoner. Hvis du eller din bedrift benytter Lifelock og ønsker å sende en gjennomgang av produktene til selskapet, er det en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Send en epost. Du kan sende en gjennomgang av produkter til e-postadresse: [email protected]

2 Send et brev. Lifelock aksepterer også vurderinger gjennom posten. Lifelock sin postadresse er: Lifelock, Inc. 60 E. Rio Salado Pkwy - 4th Floor Tempe, AZ 85281.

3 Plukk opp telefonen. Lifelock har et telefonnummer kundene kan ringe 24 timer i døgnet og 7 dager i uken. Du kan ringe med spørsmål, bekymringer, og selv gi en verbal vurdering, hvis det er å foretrekke. The Lifelock telefonnummer er: 1-800-543-3562.

Hint

  • Ved gjennomgang et produkt, hvis du ønsker å bli tatt på alvor, er det best å ikke bruke noen banning. Enten det er en positiv eller negativ vurdering, bør du prøve å være profesjonell, som din anmeldelse vil bære mer vekt.