Hvordan sende en faks fra en alt-i-ett-skriver

Sende fakser fra en alt-i-ett-skriver er en lek når du har maskinen koblet til en telefonlinje. Etter det kan du få papirkopier av dokumenter raskt, noe som er en ekte livredder når du har en fredag ​​frist truende. Følg disse trinnene for å sende en faks fra en alt-i-ett-skriver:

Bruksanvisning

Hva å gjøre

1 Koble alt-i-ett-skriver til en telefonlinje. Gå til innstillingsmenyen på skriveren hvis det er nødvendig for å fullføre en annen oppgave i oppstartsprosessen.

2 Lagre stasjon ID til skriverens minne. ID vil bli skrevet ut på forsiden og alle andre sider som fakses fra maskinen din. Noen skrivere lar deg lage sett med tilpassede kommentarer som du automatisk kan ta på forsiden også.

3 Legg originalene du vil fakse, i alt-i-ett-skriver. Riktig orientering av sidene avhenger av skriveren, men den vanlige måten er med ansiktet ned.

4 Velg riktig oppløsning for dokumentet. Liten type, fin linje detaljer og bilder kreve høyere oppløsninger enn normalt.

5 La skriveren automatisk justere for kontrast med mindre du fakser et uvanlig lys eller mørk dokument. Om nødvendig, juster manuelt i spesielle situasjoner.

6 Etablere en summetone. Hvis alt-i-ett-skriveren deler linjen med en annen telefon, må du kontrollere at den andre telefonen er slått av linjen.

7 Bruk kontrollpanelet til å slå faksnummeret eller tilgang til eventuelle forhåndslagrede numre. Noen skrivere vil tillate deg å lagre faksnumre - tilsvarende speed-dial.

8 Vent til skriveren faks lysindikator å gå på. Lydsignaler, lys og skjermpanelet meldingene er de vanligste måtene en alt-i-ett-skriver vil fortelle deg at det er klar til å gå.

9 Trykk på startknappen og la faksing begynne.

Hint

  • Noen alt-i-ett-skrivere har muligheten til å sende flere fakser samtidig. Rådfør deg med brukerveiledningen for informasjon om "kringkasting" fakser.
  • For å forhindre papirmatingsproblemer, riffle arkene slik at de ikke kleber seg sammen og deretter mot en overflate til torget kantene før du setter i materen.
  • Bruk en forside når du fakser å introdusere deg selv eller din bedrift.
  • Dratt, krøllete eller tapet ark bør ikke brukes i alt-i-ett-skriver.
  • Ikke legg stiftede eller binders ark i materen.