Hvordan sende en faks fra en datamaskin uten Modem

Hvordan sende en faks fra en datamaskin uten Modem


Sende en faks fra datamaskinen uten et modem er et stadig enkel oppgave takket være elektroniske faks tjenester som omgår behovet for spesialisert faks maskinvare. Det finnes dusinvis av anerkjente online løsninger som gir rimelige faksing tjenester som kan brukes hvor som helst du har en Internett-tilkobling. Bare komponere faks og feste dokumenter via webgrensesnitt og du er satt til å sende ut faksen. Disse tjenestene gjør det også mulig å motta fakser ved å tildele et faksnummer til kontoen din.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren.

2 Naviger til online faks tjenesteleverandør av ditt valg (se Ressurser).

3 Registrer deg for en ny konto. Du kan bli pålagt å betale en avgift på dette stadiet, avhengig av hvilken tjeneste du har valgt.

4 Last ned fakstjeneste klientprogramvaren hvis nødvendig. Noen online fakstjenester bruke en ren web-basert grensesnitt, mens andre bruker desktop programvare for å administrere fakser. Til slutt, grensesnittene er nesten identisk enten elektronisk eller ikke.

5 Logg inn på din online faks konto.

6 Velg "Ny faks."

7 Skriv inn mottakerens faksnummer.

8 Input følgebrevet informasjon.

9 Velg "Fest" for å lete etter filen du ønsker å fakse. Online fakstjenester kan sende Word-dokumenter og PDF-filer.

10 Klikk "Send" når du har forberedt faksen til å initiere faksprosessen. Avhengig av hvordan betalingsinnstillingene er konfigurert, kan det hende du trenger å gjøre betaling for faks eller faks kostnadene vil bli trukket fra kontoen din.