Hvordan sende en faks fra en Mac-datamaskin

Hvordan sende en faks fra en Mac-datamaskin


Sende en faks fra Macintosh er enkelt. Apple har bygget i programvaren som er nødvendig, så alt du trenger å gjøre er å koble telefonlinjen til datamaskinen. Borte er de dagene av å måtte kjøpe en skriver og en faksmaskin bare for å få en faks ut. Ved å sende en faks direkte fra datamaskinen, er du spare deg selv counter plass, bortkastet papir og hodepine av å konfigurere en annen maskin.

Bruksanvisning

1 Åpne opp filen du ønsker å fakse.

2 Fra "Fil" -menyen, velg "Print".

3 I "Print" dialogboksen, klikk på "PDF" pop-up menyen og velg "Faks PDF."

4 I vinduet som kommer opp, skriver du inn faksnummeret i "Til" -feltet. Eller, hvis du har en adressebok etablert på maskinen med faksnumre inkludert, klikker du på personikonet for å få tilgang til adresseboken, og velg et navn.

5 Hvis du trenger å ringe "9" for å få en ekstern linje, skriv dette i "prefiks" -feltet. Hvis ikke, lar du dette feltet stå tomt.

6 Dekselet sidedelen er valgfritt, og trenger ikke å være fylt ut for faksen skal sendes. Du vil ønske å vurdere å fylle denne delen ut, men hvis du sender en faks til et stort kontor der du ønsker å være sikker på at en bestemt person mottar faksen.

7 Bruk forhåndsvisningsknappen for å vise faksen som mottakeren vil se det, og klikk deretter på "Fax" -knappen.

Hint

  • Hvis du bruker modem for å koble til Internett (oppringt ISP), deretter faksen vil ikke bli sendt før du frigjøre modemet og koble fra din ISP.