Hvordan sende en faks fra en Mac

Hvordan sende en faks fra en Mac


Du kan sende en faks med Mac datamaskin uten en egen faksmaskin. Maskinen leveres med en innebygd mulighet for å sende et dokument som en PDF-dokument til mottakerens faksmaskin, så lenge du har tilgang til en telefonlinje. Hvis ikke, kan du sende en faks over Internett ved hjelp av en rekke betalt eller gratis tjenester, avhengig av lengden på dokumentet.

Bruksanvisning

Over en telefonlinje

1 Hook opp maskinen til en telefonlinje ved å sette linjen i riktig åpning i datamaskinens tårnet. Åpne dokumentet du vil fakse. Du kan åpne den i et tekstbehandlingsprogram som du har.

2 Velg "File" fra toppen av skrivebordet skjermen, velg deretter "Skriv ut" fra rullegardinmenyen for å åpne utskrifts dialogboksen.

3 Finn "PDF" drop-down menyen nederst i dialogboksen. Klikk på boksen og velg "Faks PDF."

4 Skriv inn mottakerens faksnummer i "Til" -boksen. Klikk i boksen ved siden av "Bruk forside" og skriv inn en melding du ønsker å inkludere som en forside. Klikk på "Fax".

Over internettet

5 Besøk en faksing nettside som den som er oppført i Resources.

6 Skriv inn mottakerens faksnummer og navn i den aktuelle boksen. Skriv inn din informasjon i den aktuelle boksen også. Dette vil gå på forsiden.

7 Velg "Velg fil" for å laste opp dokumentet. Finn dokumentet på harddisken din, og velg "OK". Klikk "Send Faks." Hvis faksen er lengre enn nettstedet grense for fri tilgang, kan du måtte betale en per-side avgift.