Hvordan sende en faks fra Windows XP Bruke Internett

Sende en faks fra Windows XP datasystem er en nyttig ting å vite. Den lar deg eliminere behovet for en fysisk faksmaskin. Med noen enkle tips, vil du snart lære å sende en faks fra Windows XP ved hjelp av Internett.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en Internett-faks konto hos en av de ulike leverandørene. Noen av de mest populære Internett-faks-tjenester er eFax, MyFax, RapidFax og SmartFax. Plukk den beste som passer dine behov. Mesteparten av tiden disse fax leverandører vil også tillate deg å teste ut sine tjenester i løpet av en tidsperiode. Dette gjør det mulig å finne ut om du er fornøyd med måten de fungerer.

2 Sende en faks fra en Windows XP-maskin system i en rekke måter. Du kan enten åpne et splitter nytt nettleservindu eller bruke nedlastede faksprogram leveres av faksleverandør. Hvis du har Microsoft Office 2007 er installert på datamaskinen, kan du også sende fakser direkte fra de inkluderte applikasjoner.

3 Last ned faksprogramvaren som leverandøren har gitt deg tilgang til. For eksempel har eFax et program kalt "eFax Messenger.» Fra dette programmet kan du skrive en ny faks, vise eksisterende og selv sjekke kontoinformasjonen din. Sende en viktig faks fra Windows XP-maskin kan gjøres i løpet av noen korte skritt.

4 Bruk Microsoft Word 2007 for å sende en faks direkte til en kollega. Opprett et nytt dokument og skrive informasjon direkte inn i den. Du kan selv legge til bilder eller grafer ved behov. Etter at du har tatt med all viktig informasjon, kan du klikke rundt Microsoft Office-ikonet i øvre venstre hjørne av programmet. En liste over filalternativer vises i en rullegardinliste for deg å velge fra.

5 Klikk på "Send til" linken for å se de tilgjengelige alternativene. Velg "Internet Fax" linken for å sende en faks fra Windows XP datasystem ved hjelp av Internett. Innen noen få minutter, vil Word-dokumentet konverteres til et vedlegg format skal sendes som en faks. En annen pop-up vindu vil vises som har plass til å legge inn en mottakers faksnummer, en personlig melding, og noen andre detaljer. Når du er ferdig med å legge til informasjon, klikk på "Send" -knappen øverst i venstre hjørne på faksforsiden. Faksen blir sendt til mottakeren.

6 Åpne en ny nettleservindu på din Windows XP-maskin system for å sende en faks. Logg inn på din Internett-faks-konto og velg alternativet for å skrive en ny faks. Fest viktige filer, opprette en egen melding, og deretter sende faksen til en viktig mottaker. I løpet av få minutter, vil den planlagte festen motta fakset informasjon.

Hint

  • Bruk alltid en høyhastighets Internett-tilkobling når du sender fakser på nettet.