Hvordan sende en faks i Windows Vista

En faks er et dokument som er sendt over en telefonlinje. Den består av tekst og grafisk informasjon. Windows Vista kan du sende en faks direkte fra datamaskinen til mottakerens faksmaskin. Dette er spesielt praktisk hvis du ikke har en frittstående faksmaskin. Du kan sende en faks i Windows Vista enten ved hjelp av Windows Faksing og skanning verktøyet direkte eller tilgang til det gjennom et annet program kjøres på Windows.

Bruksanvisning

Fax og Scan

1 Klikk på Windows "Start" -menyen og velg "Alle programmer". Bla opp pop-up menyen og klikk "Windows Fax og Scan."

2 Klikk på «Ny faks" på verktøylinjen. Dette starter modemet installasjonsveiviseren. Følg veiledningen instruksjonene for å fullføre installasjonen. Når du er ferdig, kan du bruke alternativene i New Fax vinduet for å skrive inn faksinformasjon. For eksempel, skriv inn mottakerens faksnummer og meldingen du vil sende.

3 Klikk på "Verktøy" -menyen og klikk "Lag en forside" hvis du ønsker å legge til en forside til faksen. Klikk på "Ny" og klikk "Sett inn". Skriv inn mottakerens faksnummer og annen informasjon du vil legge til. Skriv inn ditt telefonnummer. Klikk på "Shapes" på verktøylinjen hvis du ønsker å legge til figurer på forsiden. For å legge til et bilde, lime det til seksjonen på forsiden der du vil legge til bildet. Klikk "Fil" og deretter "Lagre" for å lagre forsiden.

4 Klikk på "Send" for å sende faksmeldingen.

andre programmer

5 Åpne dokumentet du vil sende som en faks. Start utskrift dialogboksen ved å klikke på "File" -menyen og klikke "Skriv ut".

6 Finn skrivervalg alternativet. Det er generelt under "skriver" eller "Velg skriver". Klikk "Fax" i listen over tilgjengelige skrivere, og klikk "Skriv ut". Windows Faksing og skanning åpner en ny telefaks med filen vedlagt.

7 Skriv inn mottakerens faksnummer, og inkluderer en cover notat eller emne hvis du vil. Klikk på "Send" for å sende faksen.