Hvordan sende en PM på YouTube

YouTube er avhengig av Google Plus meldingssystemet, som betyr at du må koble YouTube-kanalen til Google Plus gjennom kontoinnstillingene YouTube. Når du er tilkoblet, kan du sende en privat melding til andre kanaleiere gjennom Send melding alternativet på deres Om siden. Mottakeren må imidlertid også kobles til Google Plus, eller at alternativet er skjult på deres kanal.

Linking Din kanal til Google Plus

Logg deg på YouTube-kanalen, åpne siden Kontoinnstillinger (lenke i Resources) og klikk "Connect Channel til Google+." Hvis dette alternativet ikke vises, er YouTube-kontoen allerede knyttet til Google Plus. Du kan kontrollere dette ved alternativet "Rediger på Google+" linken ved siden av YouTube-navnet. Når du kobler til Google Plus, har du muligheten til å fortsette å bruke YouTube-navn, bytte til Google navn eller bruke en kombinasjon av begge.

Sende en privat melding

Logg deg på YouTube-kontoen og åpne en annen kanal Om siden ved å klikke på kanalnavn nederst på noen av kanalens videoer. Du kan også finne en kanal ved å søke etter kanal eller Google Plus kontonavn. Klikk "Send melding" for å åpne private meldinger vinduet, skriv meldingen og klikk deretter på "Send".