Hvordan sende en Remote Reboot Command

Hvordan sende en Remote Reboot Command


Behovet for å starte en datamaskin eksternt, spesielt i nettverksmiljøet, er en daglig oppgave for systemadministratorer. Eksternt starte i Windows og Linux er både mulig og praktisk. Denne prosessen med Linux-baserte datamaskiner er relativt enkelt, og gir de nødvendige programmer er på plass, mens eksternt omstart en datamaskin i et Windows-basert miljø består av flere steg.

Bruksanvisning

Linux Remote Reboot

1 Åpne terminalvinduet.

2 Skriv "ssh root @ remote-server-name" i ledeteksten, og trykk "Enter" -tasten.

3 Skriv inn server root-passordet ved ledeteksten, og trykk "Enter" -tasten.

4 Skriv "reboot" på kommandolinjen og trykk "Enter" -tasten.

Windows Remote Reboot

5 Trykk på "Start" -knappen, og klikk deretter på "Control Panel" ikonet.

6 Velg "Ytelse og vedlikehold", og naviger til og klikk "Administrative Tools" og dobbeltklikk på "Computer Management" -ikonet.

7 Høyreklikk på "Computer Management" -ikonet og klikk "Koble til en annen datamaskin" i "Select Computer" dialogboksen.

8 Trykk på "Another datamaskinen" -knappen og skriv inn navnet på datamaskinen du ønsker å starte på nytt og trykk på "OK" -knappen.

9 Høyreklikk på "Computer Management (Remote navn datamaskin)" ligger i konsolltreet, og klikk "Egenskaper". På "Avansert" fanen, trykk på "Oppstart og gjenoppretting" -knappen.

10 Klikk "Start" for å åpne "Start" i dialogboksen "og velg handlingene du vil utføre på datamaskinen som du er tilkoblet.

11 Velg hvordan du vil tvinge programmer til å lukkes når du "starte datamaskinen" innenfor "handling" panelet i "Force Apps Lukket" delen, deretter trykker du på "OK" -knappen.

Hint

  • Bytt ekstern servernavn med navnet på serveren du vil ha tilgang til.
  • Ssh søknaden må være installert på begge datamaskinene.
  • Du kan også klikke på "Browse" for å søke etter navnet på datamaskinen i Windows Remote tilkoblingsprosessen.
  • Du må være administrator eller medlem av gruppen Administratorer på datamaskinen din og på datamaskinen du klarer å utføre denne oppgaven i Windows Remote Reboot prosess.