Hvordan sende en tekst fra datamaskinen

Hvordan sende en tekst fra datamaskinen


Tekstmeldinger er en praktisk og rask måte å kontakte noen når du ringer ikke er mulig eller hensiktsmessig. Med moderne teknologi du ikke engang trenger en mobiltelefon hvis du har tilgang til en datamaskin med Internett-tilkobling. Du kan enten sende tekstmeldinger via en nettside, eller bruke en av de direktemeldings eller VoIP-applikasjoner. De fleste av tjenestene er gratis, men noen programmer betale en liten avgift for tjenesten.

bruksanvisning

1 Det er mange nettsteder som lar deg sende gratis SMS-meldinger til de fleste av oss og noen utenlandske leverandører. Du kan sende samme melding til flere mottakere, bare skriv meldingen og klikk på "Send". Mesteparten av slike nettsteder også tillate å sende bilder eller videoer. Se linker til eksempler i "Referanser".

2 Yahoo! Messenger er en gratis instant messaging program av Yahoo! brukes for sanntids samtaler med brukere over hele verden. Du kan også ringe andre datamaskiner eller telefoner som bruker VoIP (Voice over Internet Protocol). Tekstmeldinger til mobiltelefoner er også inkludert, og er gratis. Bare velg tekst alternativet for kontakten, og klikk "Send". Se delen Referanser for link.

3 Skype er et annet program som bruker VoIP, men i motsetning til Yahoo! Messenger, er det ikke så praktisk for direktemeldinger. Skype er en rask måte å få kontakt med venner via PC-til-PC samtaler med webkamera og mobiltelefon samtaler. Texting til telefonene er en annen funksjon i programmet. Men det er en kostnad for denne tjenesten. Se link i "Referanser".