Hvordan sende et nyhetsbrev med vedlegg

Hvordan sende et nyhetsbrev med vedlegg


Et slående nyhetsbrev er en fin måte å sparke av en kampanje for din bedrift, organisasjon eller årsak. Det er også mer kostnadseffektivt enn å sende en trykt nyhetsbrev i posten. Når du har komponert nyhetsbrevet, er det bare noen få korte skritt å ta mot å sende den til alle du kjenner. Som en ekstra bonus, kan du legge andre filer til den samme e-posten for å hjelpe få frem budskapet.

Bruksanvisning

1 Lagre en kopi av nyhetsbrevet som du tidligere har komponert på harddisken på datamaskinen. Gi det en gjenkjennelig filnavn, for eksempel "mai kvinner Månedlig", slik at du lett kan finne den senere.

2 Logg inn på e-postkontoen du ønsker å sende nyhetsbrev og vedlegg fra. Klikk deretter på "New" eller "Compose" for å begynne å utarbeide meldingen.

3 Skriv en kort melding i selve e-posten som forklarer hva du sender og hvorfor. Det trenger ikke å være lang. I stedet bør det være noe som en teaser bare for å la mottakerne vite hva du kan forvente.

4 Finn ikonet eller knapp som sier "Fest" eller "Add" i e-postmeldingen brukergrensesnitt. Dette er den funksjonen som lar deg legge til filer (vedlegg) på e-post slik at de kommer i hvert mottakerens innboks som en enkelt melding i stedet for flere separate seg.

5 Bla gjennom filene på harddisken din og finn nyhetsbrev som du har lagret. Velg filen og vente på det å laste opp til e-posten. Når det er vellykket festet, klikk på "Legg til" eller "Fest" igjen, og denne gangen velger neste fil for vedlegg. Videoer, bilder, PDF-filer og lysbildeshow er alle levedyktige filer som du kan sende som vedlegg. Men for mottakerne å vise filene, må de ha riktig programvare installert på sine egne maskiner.

6 Skriv inn e-postadressen til mottakeren i "Til" linjen i e-posten. For flere mottakere, skiller den fullstendige e-postadressene med komma. Hvis du planlegger å sende nyhetsbrev til den samme gruppen av mennesker hver gang, kan du opprette en gjenbrukbar adresseliste som inkluderer e-postadressene til alle mottakerne.

7 Send meldingen ved å klikke på "Send" når du er ferdig med å feste filer og skrive inn adressene. Din e-postleverandør kan eller ikke kan gi deg muligheten til leveringsbekreftelse.