Hvordan sende fakser med bare en kabel internettforbindelse

Hvordan sende fakser med bare en kabel internettforbindelse


Mange folk ikke lenger har tradisjonelle landbaserte telefonlinjer; i stedet, de velger å bruke bare en mobiltelefon. Mange velger også å bruke kabelselskapet som deres Internett-leverandør i stedet for telefonselskapet. Dessverre, de fleste faksmaskiner krever en tradisjonell telefonlinje for å sende og motta fakser. Hvis du bare har en kabel internettforbindelse, kan du fortsatt fakse ved hjelp av en Internett-basert tjeneste.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for FaxZero. Med denne gratis tjenesten, kan du sende to tre sider fakser per dag. FaxZero vil plassere en annonse på faksforsiden til å betale for tjenesten. Tjenesten fungerer hvor som helst i USA eller Canada.

2 Registrer deg for Faxaway. Denne tjenesten lar deg sende og motta fakser fra e-postkontoen. Sende fakser koster penger på en per-faks basis. Motta fakser koster bare en månedlig vedlikeholdsavgift på $ 1 per 09.09.2010.

3 Registrer deg for FreeFax, en annen internettbasert tjeneste. Ca 1/3 av faksens forsiden vil bli dekket med reklame for å betale for kostnadene. Denne tjenesten fungerer ikke i alle USA område koder.