Hvordan sende flere dokumenter til papirkurven

I Windows 7, er filene du sletter opprinnelig sendt til papirkurven, hvor de kan gjenopprettes ved behov. Dette gir deg en mulighet til å ombestemme deg om å slette filen og beskytter deg mot utilsiktet sletting. Hvis du trenger å slette flere dokumenter til papirkurven, trenger du ikke å slette dem en om gangen. I stedet velge så mange du vil slette, og sende dem alle på en gang.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen, og klikk "Computer" for å åpne Windows Utforsker.

2 Naviger til mappen som inneholder dokumentene.

3 Hold "Ctrl" -tasten mens du klikker flere dokumenter for å velge mer enn ett. Alternativt, hold "Ctrl" -tasten og trykk "A" for å velge alle filer og undermapper i den aktuelle mappen. Hvis du ønsker å velge en rekke dokumenter, klikk på det første dokumentet, hold "Shift" -tasten og klikk det siste dokumentet. Alle dokumenter mellom de to klikket dokumentene vil bli valgt.

4 Trykk på "Delete" -tasten.

5 Klikk "Yes" i bekreftelsesvinduet som spør "Er du sikker på at du vil flytte disse ## elementene til papirkurven?"

Hint

  • Noen flyttbare stasjoner, for eksempel USB-minnepinner, ikke har en papirkurven, så sletter dokumenter på disse stasjonene faktisk sletter filene. Du kan fortelle om dette er tilfelle, fordi bekreftelsesvinduet vil spørre: «Er du sikker på at du vil slette disse ## elementene?"