Hvordan sende HTML e-post med Entourage på Mac

Microsoft Entourage er Mac OS X tilsvarer Outlook som ble inkludert i Microsoft Office for Mac suite før Mac Office 2011, der Outlook erstatter Entourage. Du kan sende grunnleggende HTML-meldinger ved hjelp av Entourage. HTML formatering alternativet vil la deg endre skrifttyper, formatering, justering, innrykk, kuler, font farger, bakgrunnsfarger, og legge horisontale linjer. Du kan ikke skrive komplekse HTML-meldinger i Entourage. For eksempel kan du ikke legge inn bilder i en HTML-e-post. Disse begrensningene i å skrive en e-post ikke påvirke din evne til å motta og lese komplekse HTML-meldinger.

Bruksanvisning

Konfigurasjon av Entourage for HTML-meldinger

1 Klikk på "Entourage" -menyen og velg "Preferences".

2 Klikk "Skriv" i "Mail & nyheter Preferences" menyen på venstre side av vinduet.

3 Klikk på "Mail format" drop-down menyen. Deretter velger du "HTML".

4 Klikk "Fonts" i "Generelle Alternativer" -menyen til venstre i vinduet.

5 Velg skriftstiler for "Listeelementer", "HTML-meldinger", "Rene tekstmeldinger" og "Trykte elementer." Vær oppmerksom på at ren tekst font er sett når du skriver, og ikke via e-postmottakeren.

6 Klikk "OK" for å lukke vinduet Innstillinger.

Sende en HTML-melding

7 Klikk på "Mail" ikonet øverst til venstre i Entourage vinduet. Deretter klikker du på "Ny" knappen for å skrive en e-post.

8 Skriv inn mottakerens navn. Trykk "Enter" for å skrive et emne. Trykk "Enter" igjen for å komponere kroppen din e-post. (Merk at å trykke "Tab" i stedet vil veksle deg gjennom flere mottakere og "CC" før du setter markøren i emnefeltet.)

9 Begynn å skrive meldingen. Legg merke til at når du begynner å skrive ordene i skriften du valgt i valgpanelet.

10 Markere en del av teksten du vil endre. Bruk menyen ovenfor meldingen for å endre skrifttype, skriftstørrelse, formatering, tekstfarge og bakgrunnsfarge i meldingen.

11 Klikk på "Send" for å sende e-post. Klikk "Send senere" for å plassere meldingen i utboksen.

Hint

  • Klikk på søkeknappen på øverst til venstre på e-post mens du lager den for å endre fra HTML til ren tekst. Merk at formatering og farge Valgene som falmer til grå når du er i ren tekst-modus.