Hvordan sende og motta tekstmeldinger via internett

Tekstmeldinger generelt sendes fra fra en mobiltelefon til en annen mobiltelefon. Imidlertid kan tekstmeldinger også sendes via Internett. Ved å sende en tekstmelding til en e-postadresse, og vice versa, er det mulig for tekstmeldinger som skal sendes over Internett. Dette er nyttig når en person ikke kan ha umiddelbar tilgang til sin mobiltelefon, men tilgang til en datamaskin, for eksempel på jobb.

Bruksanvisning

Sende en tekstmelding fra din mobiltelefon til en datamaskin

1 Velg alternativet for "Ny melding" eller "Ny tekstmelding" på din mobiltelefon.

2 Skriv inn en e-postadresse i "Til" -feltet i stedet for et mobiltelefonnummer. For eksempel, hvis du ønsker å tekst din venn på AOL, ville du skriver «[email protected]", der din venns e-postadresse erstatter "myfriend" -delen.

3 Skriv inn meldingen, og trykk på "Send" når du er ferdig. Tekstmeldingen vil dukke opp i mottakerens e-postprogram som en vanlig e-post.

Sende en tekst fra datamaskinen til en mobiltelefon

4 Åpne e-postprogrammet og skrive en ny melding.

5 Tast inn mobilnummeret til mottakeren i "Til" feltet med mobiloperatør informasjon etter @ -symbolet. For eksempel å sende en tekstmelding til en Verizon telefon, skriv "[email protected]", der tallene er erstattet av den faktiske mobiltelefonnummer. Hver bærer har sin egen unike e-postadresse som kan fås fra transportørens hjemmeside.

6 Skriv meldingen. De fleste operatører bare tillater tekstmeldinger på opptil 140 tegn, så hold meldingen kort.

7 Klikk på "Send". Mottakeren vil motta e-postmeldingen som en tekstmelding på sin mobiltelefon.

Hint

  • Tekstmeldinger priser gjelder fortsatt når du sender tekstmeldinger til en e-postadresse eller mottar en tekstmelding sendt fra en datamaskin til en mobiltelefon.