Hvordan sende ringetoner til telefonen min ved hjelp av WiFi

Ankomsten av personlige digitale assistenter (PDA) og Smartphones tillot brukere å enkelt koble til et trådløst Internett. Wireless Fidelity eller Wi-Fi lar usersaccess Internett uten rot av kabler og ledninger. Med en trådløs tilkobling, kan en bruker enkelt sende ringetoner fra Internett til telefonen hans.

Bruksanvisning

1 Pass på at "Wi-Fi" evnen til enheten er slått på; ellers vil det ikke være i stand til å oppdage trådløse tilkoblinger. Slik slår du på Wi-Fi-funksjonalitet i Windows Mobile, trykker du på "Start" og deretter "Innstillinger". Velg "Connections" -fanen og deretter "Comm Manager." Under "Wi-Fi" alternativet, velg "On".

2 Velg "Start" på "Home" skjerm og velg deretter "Innstillinger". På det neste vinduet som vises, velger du "Tilkoblinger" fanen og deretter "Network Cards", "WiFi", "Trådløse tilkoblinger" eller noe lignende, avhengig av hvilken enhet du bruker. Et vindu vil dukke opp, og viser deg de trådløse forbindelser innen rekkevidde.

3 Velg ønsket trådløse tilkoblingen og deretter på "Connect". Gi "pass setning" av trådløs tilkobling og vente på at telefonen skal koble til nettverket. En passfrase beskytter et nettverk fra å bli invadert av uautoriserte brukere. Hvis du kobler til et privat nettverk eid av en venn, eller en hot spot i en restaurant eller kafé, be om pass setning som vil tillate deg å koble til nettverket.

4 Gå tilbake til Hjem-skjermen en gang koblet til Internett. Naviger til "Start" og deretter åpne en mobil nettleser. Skriv en nedlasting nettsted på adresselinjen hvor du kan få gratis ringetoner av ditt valg. Nettsteder inkluderer Mobiano.com og Freewarepocketpc.net.

5 Velg en ringetone, og trykk på "Last ned" knappen. Vent til Windows Mobile for å laste ned filen og spille den automatisk gjennom "Windows Mobile Media Player."

6 Naviger til den nedlastede filen. Siden du har lastet ned en ringetone, gå til "Audio Files" og sette den nedlastede filen som standard ringetone.

Hint

  • Noen telefoner slår automatisk på "Wi-Fi-kapasitet", mens noen gir brukerne muligheten til å slå den av eller på. De tiltak som skal følges kan variere avhengig av enheten du bruker. Sjekk bruksanvisningen for videre instruksjoner.
  • Skaff et ekstra minnekort for telefonen. I ditt tilfelle installert minnekortet er fullt fra nedlastingene dine, kan du fjerne den og installere en ny.