Hvordan sende SMS med Gammu

Gammu er et dataprogram for Windows, Mac og Linux som tillater brukere å betjene sine telefoner gjennom sine datamaskiner, utføre en rekke funksjoner som for eksempel å hente kontaktinformasjon, overføring av filer, og sende tekstmeldinger. Ved hjelp av en datamaskin for å betjene telefonen kan du bruke et tastatur i full størrelse for lettere å sende tekstmeldinger eller overføre filer til og fra telefonen.

Installasjon

Det er nødvendig å laste ned Gammu programvare fra et hensiktsmessig sted på en stasjonær eller bærbar datamaskin (se referanser). Når den er lastet ned, vil kjøre filen starter en installasjonsveiviser, som vil veilede deg om hvordan du setter det opp. Når den er installert, vil datamaskinen må startes på nytt.

Synkronisere og sende

Når datamaskinen har startet på nytt, kan du koble telefonen til datamaskinen med en USB-port. Deretter kjører Gammu og vente på at programmet skal oppdage telefonen din. Velg "Skriv SMS" alternativet, og velg kontakten du vil sende en melding til. Skriv en melding og klikk på "Send" når du er ferdig.

betraktninger

Programvaren er tilgjengelig for Linux operativsystem, samt for Windows og Mac OS. Det er en ganske enkel nedlasting og installasjon. Meldinger har en tegngrense på 160.