Hvordan sende SMS med Javamail

Hvordan sende SMS med Javamail


Java er et programmeringsspråk som er populært for frittstående programmer og web-applikasjoner. Den Javamail API er en teknologi sett som gjør at Java-programmerere å få tilgang til e-protokoller via programmeringsspråket Java. SMS er den teknologien som brukes av trådløse teleselskaper til å sende tekstmeldinger. Tekstmeldinger er i hovedsak korte e-poster sendt mellom trådløse telefoner. Javamail API kan bli manipulert til å sende SMS-meldinger.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Javamail API (se Ressurser for link). Kopier zippet fil som helst mappe på datamaskinen. Høyreklikk zip-fil og velg "Extract here". Åpne ledeteksten ved å klikke på "Start" og deretter "Kjør" og skrive "cmd.exe" (uten anførselstegn, også utelate sitater i kommandoer som følger). Type "java-jar", da katalogen, og deretter "/javamail-1.4.3/mail.jar" og trykk "Enter".

2 Klikk "Start" og deretter "Alle programmer" og deretter "Tilbehør" og deretter "Notisblokk".

3 Klikk på "File" og deretter "Lagre", bla til katalogen der koden blir lagret (kjent som "code bin"), og skriv inn et filnavn med java forlengelse (for eksempel mail.java). Trykk enter."

4 Kopier og lim inn kildekoden til filen (se Ressurser for link).

5 Redigere koden. Hver av de dristige røde deler av kildekoden må endres til relevante opplysninger.

Erstatt "YoureIPIPIUsername" med brukernavnet til en e-postkonto.

Erstatt "Yourpassword" med passordet til e-postkontoen.

Erstatt "ipipi.com" med e-vertsnavn.

Fjern linjen: String kompresjon = "Komprimering Option går her - finn ut mer";

Erstatt "[email protected]" med e-postadressen som SMS-meldingen skal sendes (brukernavnet og passordet må være gyldig for denne e-postadressen).

Erstatt "[email protected]" med mottakerens telefonnummer etterfulgt av "@sms." og deretter det trådløse leverandør av mottakerens telefonnummer etterfulgt av ".com" for å avslutte linjen.

Erstatt "Your Message" med meldingen som skal sendes.

6 Klikk på "File" og deretter "Lagre".

7 Kjør programmet ved å starte ledeteksten som i trinn 1. Skriv "cd" etterfulgt av katalogen der java filen er lagret. Trykk enter." Skriv "./" etterfulgt av navnet på java-filen. Trykk enter." SMS-meldingen vil bli sendt via e-postadressen oppgitt.