Hvordan Sentrer en fast bredde Div Tag

Hvordan Sentrer en fast bredde Div Tag


Cascading Style Sheets er språket som vanligvis brukes på nettstedet koding for å legge til dynamiske fonter, stiler og farger til websider. "Div" koder er en viktig del av CSS, som vanligvis brukes til å legge til grafiske elementer til et nettsted. De lar deg legge til komplekse lag med bilder eller grafiske teksten til enklere lag av kode. Du kan tenke på divs som blokker av innhold som er posisjoneres innenfor eller over resten av CSS-koden. Når du har opprettet en fast bredde div tag, kan du sentrere den ved hjelp av CSS.

Bruksanvisning

1 Åpne nettsidens stilark fil i HTML-redigering program. Avhengig av programmet, hvordan du åpner stilark varierer. I mange programmer, klikk på "Source Code" eller "HTML" og deretter "CSS" eller "Style". Hvis du ikke kan bestemme hvordan du åpner stilark i programmet, trykk på "F1" -tasten; Dette åpner en hjelpemenyen i de fleste Windows-programmer.

2 Finn fast bredde div tag i CSS-koden. Dette er et eksempel på kode for en div tag med en 500-pikslers bredde: div # main {width: 500px; }

3 Legg automatisk venstre og høyre marg i div bracketing. Dette sentrerer div på websiden. I eksempelet med en 500-pixel div, er koden for automatiske marginer som følger: div # main {width: 500px; margin-left: auto; margin-right: auto}. Den automatiske margin kode gjelder for divs uansett størrelse eller form.

4 Lagre endringene, og gå ut av stilark fil.