Hvordan Sentrer en snarvei i After Effects

Adobe After Effects kan du lage egendefinerte animasjoner gjennom motion graphics. After Effects inkluderer en tett meny av brukerfunksjoner som dekker nybegynner og avansert bruk av programmet. En av de enkleste funksjonene for After Effects er muligheten til å sentrere et objekt på siden. Det er imidlertid ikke nødvendig å navigere i full meny for å bruke denne funksjonen. Sentre gjenstander i After Effects er mulig gjennom snarveien verktøylinjen ligger i hovedgrensesnittet.

Bruksanvisning

1 Åpne Adobe After Effects. Klikk "Fil" på hovedmenyen. Velg sammensetning fra Nylig brukte filer menyen.

2 Dobbeltklikk på objektet du ønsker å sentrere i Sammensetning panel. Sammensetningen Panelet er plassert nederst til venstre på After Effects skjermen vinduet. Laget bærer objektet vises i forhåndsvisningsvinduet.

3 Marker objektet. Det er to måter å sentrere et objekt. Den første er å bruke den horisontale aksen og den andre er å bruke den vertikale aksen i forhåndsvisningsruten. Ved å klikke på hurtigtasten to ganger justerer objektet med sentrum av begge akser.

4 Bruk hurtigtasten Cmnd + shft + C for å justere objektet hvis du bruker en Mac. Hvis du bruker en PC, kan du bruke hurtigtasten Ctrl + shft + C.