Hvordan Sentrer en webside uten CSS

Hvordan Sentrer en webside uten CSS


Hypertext Markup Language (HTML) ble opprettet for å gi innholdsleverandører en måte å vise informasjon på World Wide Web i en organisert og strukturert måte. HTML begrensede evne til å formatere og stil informasjon har siden blitt erstattet av den kraften og fleksibiliteten til Cascading Style Sheets (CSS). Mange webdesignere bruker CSS så websider DISPLAY sentrert i nettleseren. Bruk HTML "<center>" tag å oppnå det samme.

Bruksanvisning

1 Åpne din tekst editor og laster websiden du ønsker å ha sentrert.

2 Finn innledende <body> og lukke </ body> -kodene i HTML-koden. Legg en blank linje etter åpningen <body> -koden og en blank linje før den avsluttende </ body> -koden.

3 Sett inn koden <center> i blank linje etter <body> -taggen. Legg til </ center> i blank linje over </ body> -koden.

4 Klikk på Fil-menyen og velg "Lagre" for å lagre websiden filen.

5 Åpne datamaskinens filbehandler og finn websiden du nettopp redigerte. Høyreklikk på filnavnet eller ikonet og åpne filen i nettleseren. Websiden vises sentrert på skjermen i nettleseren.

Hint

  • Test websiden på mange forskjellige nettlesere. Hvis mulig, teste din webside på forskjellige operativsystemer og på mobile enheter også.
  • Den <center> -taggen er avviklet siden HTML 4.0. Mens mange nettlesere fortsatt støtte det nå, i fremtiden kan de ikke. Hvis mulig layout og stil websider ved hjelp av CSS.