Hvordan Sesongmarkedsføre e-handel

Hvordan Sesongmarkedsføre e-handel


Tradisjonelle butikker med jevne mellomrom oppdatere sine skjermer og dekorasjoner å reflektere dagens ferier og skiftende årstider. Disse oppdateringene hjelpe å oppdatere utseendet på butikken og vanligvis tråd med sesong i butikken kampanjer. E-handel store eiere kan gjøre det samme med sine nettbutikker bare ved å gjøre noen små justeringer og oppdateringer. Sesong fremme din e-handel vil hjelpe deg å tiltrekke og beholde kunder og bygge din web tilstedeværelse samtidig.

Bruksanvisning

1 Roter virtuelle butikkhyllene slik at ulike og / eller sesong aktuelle produkter dukker opp i hver kategori. Hvis du selger sportsutstyr, for eksempel endre rekkefølgen på produkter, slik at en sesongmessige element dukker opp først for hver kategori, dvs ski, vinterfrakk og skøyter for vinteren. Fokus på salg og kampanjer på disse elementene.

2 Endre bildene på hovedsiden for å reflektere en endring i sesongen og / eller en kommende ferie. Endre farger fra lys til mørk og med sesong grafikk som juletrær eller hjerter for Valentinsdag i februar kan legge til variasjon og aktualitet.

3 Tilby interaktive avstemninger på nettstedet ditt og på sosiale nettverk plattformer som samsvarer med årstidene og helligdager. Spør kundene til å stemme på sin topp julegave basert på et utvalg av produktene dine, eller på det beste av en bestemt type element, for eksempel hageslanger i løpet av våren.