Hvordan Sett ansiktet på en annen kropp Bruke Photoshop

Hvordan Sett ansiktet på en annen kropp Bruke Photoshop


Så har du en fantastisk vits du ønsker å gjøre det innebærer å plassere et bilde av ansiktet på en annen kropp. Photoshop er definitivt riktig verktøy, og dette programmet er definitivt kraftig nok. Selv om dette kan gjøres med en mus, vil det gå raskere og mer nøyaktig med en tegning tablett. Uansett, er prosessen fortsatt det samme.

Bruksanvisning

1 Last inn bilde av ansiktet ditt. Flytt musen til venstre på verktøy paletten og velg "Polygonal Selection Tool." Det vil se ut som et tau i form av en trekant og lar deg velge ting med rette linjer.

2 Velg området rundt ansiktet ditt som har lyst til å sette på anther kroppen. Få så nær ansiktet ditt som du kan med dine valg så det vil være ren. Du vil klikke seg rundt hele utvalget du ønsker, og klikk deretter en gang på begynnelsen av linjen der du først startet. Nå vil du ha en bevegelig linje rundt ditt valg. Dette kalles et stort telt, og vil se ut som en linje av maur marsjerende rundt ditt valg.

3 Klikk på "Edit" øverst og velg "Kopier". Dette vil kopiere den delen av ansiktet ditt som du har valgt. Deretter åpner bildet vil du være å sette ansiktet på. Klikk på "Edit" og deretter "Lim inn". Nå ansiktet ditt vises i midten av bildet du nettopp åpnet.

4 Trykk "CTRL + T", og dette vil åpne verktøyet for fri transformering. Med denne kan du flytte og endre størrelsen på ansiktet ditt og sett den på toppen av den andre kroppen. Når dette er gjort, klikk på "Layer" og "Flat ut bilde." Nå ansiktet er permanent på toppen av den andre kroppen.

5 Klikk på "File" og deretter "Lagre som". Når du gjør dette, vil en dialogboks som ber hvor du vil lagre, under hvilke navn for å lagre som, og hva filtypen for å lagre som. Du bør lagre i en lett å huske plassering, og navnet på filen hva du vil. Den siste tingen å velge er hva slags bilde du vil lagre som (dette er i nedtrekksmenyen helt nederst i boksen under hva du skal navngi bildet). Jpeg er den vanligste fil format, men velger det formatet du ønsker, og klikk deretter lagre for å sluttføre den nye kroppen.

Hint

  • Prøv å sørge for at de to bildene du jobber med er av samme størrelse slik at måten, det er ikke mye endring av størrelse å gjøre med hodet, og det vil se klarere.
  • Denne artikkelen er for en PC som kjører under Microsoft Windows. Selv om dette kan gjøres på Photoshop for Macintosh, er det en litt annen prosess, og den "CTRL + T" kommandoen fungerer ikke.