Hvordan Sett Åpenhet i Microsoft Paint

Skjære et hull i et fotografi blader nettopp det - et hull. Noe du kan se gjennom. Ved hjelp av en grafikk program for å gjøre kutt i et bilde på skjermen fungerer annerledes, fordi det er ingen måte å se gjennom baksiden av dataskjermen eller laptop. Med Microsoft Paint, programvaren som følger med Windows-operativsystemer, er åpenhet allerede standard. Dette betyr at når du åpner et bilde i Paint, setter åpenhet i det er så enkelt som å gjøre noen kutt.

Bruksanvisning

1 Open "Paint". Klikk på "Paint" -knappen øverst i venstre hjørne av arbeidsområdet.

2 Klikk "Open". Bla til bildet for å legge til åpenhet til, og dobbeltklikk på filnavnet. Bildet åpnes i Paint arbeidsområdet.

3 Klikk på "Select" -knappen på båndet. Hvis du legger til en rectangular- eller firkantet gjennomsiktig område, klikker du på "Rectangular Selection". Hvis ikke, klikker "Free-Form Selection".

4 Dra markøren for å tilpasse området for å fjerne og gjøre gjennomsiktig. Prikkete blå linjene omslutter området.

5 Trykk på "Delete" -tasten på tastaturet. Selv om området er nå gjennomsiktig, viser det som hvitt på skjermen.

6 Klikk på "Paint" -knappen. Klikk "Lagre som". Gi bildet et nytt navn, og velg "GIF" fra "Format" -menyen, den eneste filformat som gjør det mulig åpenhet. Klikk på "Lagre" -knappen.

Hint

  • På grunn av Paint begrensede kapasitet, kan programvaren ikke gjengi åpenhet på skjermen. Selv om Paint sin standard er å ha en gjennomsiktig bakgrunn, ser det hvite - som Paint lerret - på skjermen. Så, tomme malings lerreter allerede begynne gjennomsiktig. Legge til åpenhet i Paint er rett og slett en prosess med å fjerne deler av et eksisterende bilde.