Hvordan Sett bilder fra min e-post på Facebook

Hvordan Sett bilder fra min e-post på Facebook


Hvis du har bilder i e-posten som du ønsker å dele med dine venner på Facebook, kan du enkelt sette dem på Facebook. Når du lagrer bildene til datamaskinen, kan du enten opprette et nytt album for dem eller legge dem til et eksisterende album på Facebook.

Bruksanvisning

1 Logg inn på e-postkontoen. Velg bildet du vil laste opp til Facebook og lagre den et sted på datamaskinen din som du vil huske.

2 Logg inn på Facebook og gå til din profilside.

3 For å laste opp et bilde som profilbilde, holder du markøren over din nåværende bilde. Klikk på "Endre bilde" og velg "Last opp en fil" fra rullegardinmenyen. Finn filen på datamaskinen din og klikk "Velg" eller "Last opp".

4 For å laste opp et bilde til et eksisterende eller nytt fotoalbum, klikk på "Bilder" -fanen øverst på profilsiden din. Klikk "Opprett et fotoalbum." Du kan også velge å legge til bilder til et eksisterende album ved å klikke på en av dine album nederst på siden.

5 Skriv inn albumnavn, plassering og beskrivelse, og velg hvem som kan se albumet. Klikk på "Create Album" og velg bildene du vil laste opp.

6 Når du har lastet opp bildene dine, kan du organisere dem ved å bruke Facebooks dra-og-slipp-funksjonen. Du kan også endre bildetekstene og sjekke hvilke bilder vil være på albumcoveret ved å klikke på "Rediger Photo" -kategorien i albumet.

Hint

  • Kontroller at du har rett til å distribuere bildene og at de ikke bryter Facebooks vilkår for bruk.