Hvordan Sett drop-down menyer i Word 2007

Hvordan Sett drop-down menyer i Word 2007


Microsoft Word 2007 er et tekstbehandlingsprogram fra Microsoft. Selges som en del av Office-pakken av produktivitet programvare eller som et frittstående program, Word 2007 tilbyr brukeren en rekke funksjoner. En av funksjonene er muligheten til å legge skjemaer verktøy, slik som drop-down menyer, til dokumenter. Rullegardinmenyen brukes til å velge et tilgjengelig alternativ for datainnsamling formål. Du kan sette inn rullegardinmenyer i Word 2007 ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Office" -knappen og velg "Alternativer for Word". Klikk "Popular" og velg "Show Developer kategorien" alternativet. Klikk på "OK".

2 Klikk på "Utvikler" fanen. Klikk på "Design Mode" alternativet i "Controls" -delen.

3 Klikk én gang i området av dokumentet som du vil legge til en rullegardinmeny. Klikk på "rullegardinlisten" i "Controls" -delen. Denne handlingen vil sette rullegardinmenyen felt inn i området av dokumentet som du har valgt. Klikk en gang på feltet og klikk "Egenskaper" i "Controls" -delen. Denne handlingen vil åpne en "nedtrekkslisten Properties" vinduet.

4 Skriv inn et svaralternativ for rullegardinmenyen i "Display Name" -feltet. Klikk på "Legg til" knappen. Gjenta dette trinnet for hver svaralternativ, og klikk på "OK" -knappen.

5 Gjenta trinn tre og fire for hver rullegardinmenyen som du vil legge til Word 2007-dokumentet.