Hvordan Sett en 3D-modell i et fotografi

Hvordan Sett en 3D-modell i et fotografi


Lage bilder som kombinerer simulerte 3D-objekter med bilder av virkelige objekter er domenet til fotografisk sammensetting. Sammensetting innebærer å fjerne de delene av to eller flere separate bilder som ikke vises i det endelige bildet. Det innebærer også å sikre at innholdet av hvert bilde er enig med den andres innhold. For eksempel å lage en realistisk sammensatt bilde av en persons hode med en annen kropp krever at kroppen og hodet bildene være dimensjonert for å være enig med forventet kroppsproporsjoner. Sammensetting lar kunstnere til å skape realistiske bilder som modellering programvare og maling programmer ikke kan produsere individuelt.

Bruksanvisning

1 Last ned eller lage en 3D-modell. Du kan finne modeller på mange nettsteder, inkludert Blender Model Repository og TurboSquid.

Du kan også opprette en grunnleggende modell (for eksempel "box", "sylinder" eller "kjegle") ved å klikke på modellering programmet "Lag" -menyen, deretter klikke og dra i tegnevinduet.

2 Skriv ned, etter å observere ditt bilde eksisterende skygger, et estimat av retningen på bildet viktigste lyskilde. For eksempel "Solen står bak, over og til venstre for fotografen." Vurder disse observasjonene til å veilede anslagene: lyskilder er vanligvis over og bak fotografen. Derfor trenger du vanligvis bare å anslå om lyset er til venstre eller høyre for fotografen. Hvis du ikke ser åpenlys skygger, skrive ned hvilke sider av objektet mørkere enn andre. For eksempel "Den røde sko mørkere på venstre enn høyre. Derfor må lyskilden være på høyre side."

3 Klikk, i modelleringsprogram, "Lag" -menyen, klikk på "Light" for å plassere en lyskilde i scenen med objektet.

4 Klikk på "Move" verktøyet for å bevege lyset til den riktige stilling i forhold til objektet. Notatene fra Trinn 2 indikerer dette riktig posisjon.

5 Klikk på "Render" knappen på verktøylinjen for å produsere et realistisk bilde av objektet. Lagre gjengis bildet på harddisken som en JPEG eller andre vanlige bildeformat.

6 Åpne bildet i et bildebehandlingsprogram (IPP) som har disse funksjonene: vilkårlige valg regioner, skygger og lag.

7 Klikk på IPR er vilkårlig utvalg verktøy, deretter forsiktig spore rundt bildet for å velge det.

8 Klikk på IPR rulle skygge verktøy, som vil være under "Filter" eller relaterte menyen overskriften. (Søk i programmets hjelpefilen for "drop shadow å finne den spesifikke menyen for programmet.)

9 Klikk på IPR skjærverktøyet, og dra på skygge. Shape skyggen å samsvare med belysning observasjonene du skrev i trinn 2. Videre forme skyggen med IPR er dimensjoneringsverktøyet.

10 Laste, på et nytt lag i IPR, det originale bildet.

11 Lim objektet og dets skygge på bakgrunnen på bildet for å fullføre det sammensatte bildet. Objektet vises som en del av det originale bildet.