Hvordan Sett en datamaskin på en projektor Screen

Hvordan Sett en datamaskin på en projektor Screen


Når fører et forretningsmøte, er kommunikasjon nøkkelen. En måte du kan kommunisere mer effektivt med dine kolleger er ved hjelp av en projektor for å vise data, grafer og annen informasjon på en stor vegg eller skjerm. Du kan også bruke en projektor og en datamaskin til å vise videoer og bilder til en stor gruppe mennesker. Du kan koble datamaskinen til en projektor i noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Koble datamaskinen til projektoren. Projektorer kan koble til datamaskiner som kjører en VGA eller DVI-kabel. VGA og DVI-porter er plassert på baksiden av projektoren og på enten baksiden eller venstre side av datamaskinen eller laptop. Plugg den ene enden av kabelen til datamaskinen og den andre enden inn i projektoren.

2 Juster datamaskinen skjerminnstillingene ved å gå til "Start" -menyen og velge "Control Panel". I boksen Søk i kontrollpanelet, skriv inn "Projector". Klikk på alternativet "Koble til en projektor." Desktop visningsalternativer vil da bli vist. Du kan velge å vise skrivebordet på projektoren eller bare se skrivebordet gjennom projektoren og på datamaskinen samtidig.

3 Juster projektoren og bildet. Sikt projektoren på projektorskjermen. Ditt bilde vil mest sannsynlig se uklare. For å justere fokus i bildet, rotere fokusringen på forsiden av projektorlinsen til projektoren bildet kommer i fokus på projektoren skjermen.