Hvordan Sett en Google XML Sitemap Into Tumblr

Hver gang du oppretter en Tumblr post, oppretter systemet automatisk en XML-fil. Du bruker denne XML-filen til å laste opp nettstedet kartet til Google i Google Webmaster Tools-konto. De XML nettstedet map "ping" Google for å fortelle boten at et nytt innlegg er tilgjengelig, og boten kryper kartet for å indeksere nye innlegg.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser og logg deg på Tumblr bloggen dashbordet. Klikk på "Nytt innlegg" -knappen, og opprette et nytt innlegg. Klikk på "Publiser" når du har fullført blogginnlegg og site map XML genererer og inneholder en kobling til innlegget automatisk.

2 Åpne en ny fane nettleser og åpne Google side verktøy for nettredaktører. Logg inn på din konto for å åpne hoveddashbordet.

3 Klikk på "Sitemaps" i venstre navigasjonspanelet. Velg "Send inn et nettkart." I det åpne vinduet, skriver du inn plasseringen av kartet XML nettstedet. Sitemap er alltid heter det samme i rotkatalogen på Tumblr-konto. For eksempel, hvis din Tumblr blogg er "myblog," skriver du inn følgende i Google Webmaster Tools nettstedet kartplassering tekstboksen:

myblog.com/sitemap.xml

4 Klikk "OK" for å sende kartet til Google. Legg merke kartet legges til listen over områdekart i Google Webmaster Tools.