Hvordan Sett en refleksjon Under tekst i Photoshop Elements 5

Hvordan Sett en refleksjon Under tekst i Photoshop Elements 5


Photoshop Elements 5 er en Adobe grafikk program som tillater brukere å redigere bilder, lage illustrasjoner, produsere digitale utklippsbok layouts og endre tekst. En måte å forandre teksten er å skape en refleksjon som sitter rett under linjen av typen. Denne effekten skaper en illusjon av tredimensjonal tekst sitter på en blank overflate, og det tar bare noen få grunnleggende elementer for å lage.

Bruksanvisning

1 Bruk tekstverktøyet i verktøypaletten på venstre side av skjermen for å opprette en tekstlinje. Bestem deg skriften og vekt, for eksempel fet eller semi-fet, av teksten. Velg farge på teksten ved å dobbeltklikke på "Set forgrunnsfarge" swatch nederst på verktøypaletten.

2 Rastrere tekst ved å høyreklikke på tekstlaget, deretter velge "Rasteriser Type." Dette vil gjøre teksten et objekt i stedet for redigerbar type. Kontroller at teksten er akkurat som ønsket før rastrering.

3 Høyreklikk på tekstlaget i lagpaletten og velg "Duplicate Layer." Ved å trykke "Ctrl + J" samt kan gjøre dette. Det dupliserte laget vises over den opprinnelige laget.

4 Bruk flytteverktøyet til å flytte teksten under den opprinnelige teksten. En boks med seks håndtak eller poeng vil vises rundt duplikat teksten. Klikk og dra håndtaket i midten av toppen av boksen og dra ned til teksten er helt snudd.

5 Klikk på miniatyrbilde av duplikat tekst mens du holder "Ctrl" -tasten for å velge teksten rundt kantene.

6 Velg Gradient verktøyet. Klikk på toppen av teksten og dra til bunnen av teksten. Stigningen vil bli mørkere på toppen og vil få gradvis lysere mot bunnen, emulerer en refleksjon.