Hvordan Sett en tom Bakgrunn Bak et bilde i Photoshop

Hvordan Sett en tom Bakgrunn Bak et bilde i Photoshop


Photoshop er et grafikk programvare produkt som selges som en del av Adobe selskapets Creative Suite. Photoshop inneholder en rekke verktøy, farger, filtre og alternativer for å gjøre de mest minutt tweaks eller store, omfattende endringer til bildene. Bare om noen form for endring er mulig i Photoshop, inkludert stripping dine bilder av deres bakgrunn, slik at du har et helt nytt utgangspunkt. Du er også i stand til å skape en blank bakgrunn ramme for bildet ditt, alle med bare et par raske klikk.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop, klikker du på "File" -menyen og velg "Open". Naviger til et bilde for å gi en blank bakgrunn til og dobbeltklikk på filnavnet. Bildet åpnes i Photoshop arbeidsområdet.

2 Trekk ned "Image" menyen og klikk "Canvas Size." Skriv inn nye dimensjoner inn i "Bredde" og "Høyde" boksene på siden, for eksempel øke hver av to inches. Klikk på "OK" -knappen, og bildet har nå en blank bakgrunn bak det, fungerer som en ramme.

3 Lagre bildet eller trekk ned "Edit" -menyen og velg "Angre Canvas Size" for å tilbakestille bildet tilbake til sin opprinnelige tilstand.

4 Klikk på "Lasso" verktøyet på "Tools" paletten og tegne et omriss rundt bare den delen av bildet du vil beholde, slik som folk i forgrunnen av bildet. Når du ser blinkende stiplede linjer, høyreklikk dem og velg "Layer via Cut." Bildet i seg selv endres ikke, men legg merke til "Layers" palett har et nytt lag en med bare klippe område. Hvis du ikke ser "Layers" palett, klikker du på "Window" menyen og klikk "Lag" alternativet.

5 Høyreklikk på bakgrunnslaget i "Layers" palett, og velg "Slett lag." Klikk "Ja" på advarselen vinduet. Du sitter igjen med bare din bildets forgrunn og en blank, transparent bakgrunn.

6 Klikk på "File" -menyen og velg Skriv inn et nytt navn for bildet "Lagre som."; ikke lagre det med det opprinnelige navnet, eller vil du ikke kunne få tilgang til den versjonen med bakgrunnen på nytt. Velg "GIF" fra "Format" type menyen til å aktivere en blank bakgrunn og lagre filen på datamaskinen.