Hvordan Sett et Excel-regneark med navn i Power Point

Hvordan Sett et Excel-regneark med navn i Power Point


Både Excel og PowerPoint er ofte brukt i kontormiljøer, en å spore data og den andre for å lage presentasjoner. Et utvalg av grafikk, inkludert diagrammer, kan forsterke en presentasjon eller hjelpe kjøre hjem en snakker punktet. Selv om du kan sette inn diagrammer og grafer manuelt i PowerPoint, kan en situasjon oppstå hvor det er enklere å bruke et regneark som allerede har blitt gjort i Excel. Sett inn et Excel-regneark med navn i PowerPoint på bare noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Åpne Excel-fil som inneholder en liste over navn som du ønsker å sette inn i PowerPoint. Excel-filen må lagres og forbli i den samme mappen for følgende trinn for å fungere.

2 Marker den delen av regnearket med navnene. Klikk på "Home" -kategorien, og finn "utklippstavlen" gruppe. Klikk på "Kopier" -knappen.

3 Åpne PowerPoint-filen der du vil sette inn regneark med navn. Gå til den aktuelle lysbildet. Klikk på "Home" -kategorien, og finn "utklippstavlen" gruppe. Klikk på "Lim inn" -knappen. Klikk på "Keep Kilde Formatering & Link data" for å opprettholde regneark formatering fra Excel. Klikk på "Bruk Destination Tema & Link data" for å matche PowerPoint formatering.

Hint

  • For å oppdatere informasjonen fra regnearket i PowerPoint-presentasjonen, klikk en gang på kartet. Klikk på "Design" -kategorien, og finn "Diagramverktøy" -delen. Klikk på "Oppdater data" -knappen i "data".