Hvordan Sett et nytt hovedkort i en datamaskin

Hvordan Sett et nytt hovedkort i en datamaskin


Hovedkortet er typen som trafikkdirektør for datamaskinen. Den styrer hvilke prosesser blir sendt til grafikkprosessoren, lydprosessor og prosessoren. Den retter også minnet på harddisken for langtidslagring og til RAM for korttidslagring. Når hovedkortet pauser, overopphetes eller slites ut, bør du erstatte det. Heldigvis moderne styrer og eksterne enheter gjør endre hovedkort raskt og enkelt.

Bruksanvisning

1 Line opp det nye hovedkortet slik at den passer datamaskinen saken og vender i riktig retning. Alle tilkoblinger for mus, tastatur, USB og lyd skal vende baksiden av saken. Hvis kontaktene ikke står bak, eller ikke stikker fra saken for enkel tilkobling og frakobling av eksterne enheter, kontrollere justeringen. Sak tilkoblings hoppere bør være på bunnen, nær fronten av datamaskinen saken.

2 Fjern hovedkortet etter å ha tatt til etterretning hullene i styret der skruene brukes til å feste den til saken. Skru avstandsstykkene (vanligvis laget av kobber) i datamaskinen saken i tråd med hvor hovedkortets festehull er plassert. Moderne datamaskin tilfeller har gjengehull over ryggen til å tilpasse seg et bredt spekter av hovedkort, hver med en annen tilknytningsmønster.

Det kan ta noen skritt for å få avstandsstykkene på riktig sted. Noen avstandsstykker kan være kortere eller lengre enn andre. Ikke fest styret direkte til saken. Dette medfører metall på metall kontakt, som du ikke ønsker. Det kan også legge press på styret, som fører til pauser.

3 Plasser hovedkortet tilbake i datamaskinen saken, sjekke justeringen med begge de bakre portene og avstandsstykker. Ved hjelp av de medfølgende skruene, forsiktig feste hovedkortet til avstandsstykkene. Ikke bruk for mye kraft når du strammer til skruene fordi du kan deformere hovedkortet. Når du er ferdig, kontrollerer alle skruer for snugness. Sjekk også å se om noen del av hovedkortet virker bøyd eller stresset. Hvis så, fjern og kontrollerer avstandsstykkene.

4 Se i hovedkortets manual for instruksjoner om hvordan du fester saks hoppere. Dette er linjer koble hovedkortet til av / på bryter, reset-knappen og lys på forsiden av saken.

Den manuelle også vil inneholde informasjon og veiledning om hvordan du kobler prosessoren, vifter, harddisker og andre komponenter festet til hovedkortet. Den siste tingen å koble vil være forbindelsen fra strømforsyningen til hovedkortet.

Hint

  • Hvis du bytter ut en gammel eller ødelagt hovedkort, sjekk for å sikre at den nye vil være kompatibel med prosessor og RAM og skjermkort (hvis det er aktuelt.) Moderne harddisker og lydkort er nesten utelukkende utbyttbare med nye brett.
  • Arbeid aldri på en datamaskin som er koblet til. Slå av datamaskinen, og ta ut strømledningen fra baksiden før du starter
  • Arbeid aldri på en datamaskin mens du står eller går på teppet. Statisk elektrisitet kan skade maskinen. Arbeid alltid på en ikke-teppebelagte overflate, og berør metalldelen av datamaskinen saken for å fjerne eventuell elektrisitet.
  • Hvis du er en nybegynner med datamaskiner, ta kontakt med en datamaskin spesialist før du prøver å erstatte hovedkortet ditt.