Hvordan Sett et passord på en flash-stasjon

Hvordan Sett et passord på en flash-stasjon


Flash-stasjoner har mange bruksområder, hovedsakelig på grunn av sin portabilitet. Du kan overføre musikk, filmer, dokumenter, programvare eller stort sett alle digitale filen til en flash-stasjon. Man kan også installere et operativsystem til en, ved hjelp som operativsystem der det er en datamaskin. Med så mange bruksområder, er det naturlig å vurdere å beskytte dataene på flash-stasjon, i tilfelle den blir stjålet, faller ut av jakkelomma eller bare synes å ha forsvunnet. Det er mange måter å kryptere flash-stasjonen. Mange bruker kommersiell programvare, og noen bruker fri programvare.

Bruksanvisning

Krypter din Flash Drive

1 Last ned TrueCrypt 7.0a fra TrueCrypt nettsted (se lenke i Resources). Klikk på "lagre" for å lagre filen på harddisken når du får din download manager.

2 Kjør den nedlastede kjør å starte installasjonsprosessen, godtar vilkårene for bruk, og klikke på "Next" for å godta standard installere alternativer.

3 Kjør TrueCrypt. Klikk på "Create Volume", et valg av «Krypter et ikke-systempartisjonen / drive" og deretter "Standard TrueCrypt Volume."

4 Klikk på "Velg enhet" for å velge din tom flash-stasjon, klikk på "Next" gjennom "Encryption Options" skjermen for å velge standard krypterings da.

5 Velg størrelsen på kryptert volum, klikk deretter på "Next" for å lage passordet for kryptert minnepinne.

6 Velg volumet formatet du ønsker å bruke, og klikk deretter på "Format".

Hint

  • Pass på at du vil huske passordet ditt, uten å gjøre det for lett for andre å gjette.
  • Formatering kan ta litt tid, avhengig av størrelsen på volumet du oppretter.
  • Hvis du føler at du er i over hodet på noe tidspunkt i løpet av denne prosessen, google begreper som du har problemer med. Kunnskap er makt.
  • Kontroller at du bruker en tom flash-stasjon, som å formatere harddisken kan føre til tap av data.