Hvordan Sett Excel arbeidsbok Into MS Powerpoint

Microsoft PowerPoint er et populært lysbildefremvisning program som lar brukerne enkelt lage presentasjoner som inneholder objekter som tabeller, diagrammer og datatabeller. PowerPoint og Excel er begge en del av Microsofts Office-programvarepakke, slik at de to programmene er kompatible. En nyttig funksjon i PowerPoint er at du kan sette inn et MS Excel objekt direkte inn i et lysbilde; Dette kan tillate deg å kopiere over en hel MS Excel-arbeidsbok som skal brukes i en presentasjon.

Bruksanvisning

1 Åpne PowerPoint-presentasjonen og klikk på et tomt lysbilde i lysbilde listen på venstre side av vinduet. Hvis du ikke har noen tomme lysbilder, høyreklikker du på rasområdet og velg "New lysbilde."

2 Klikk på fanen "Sett inn", deretter "Object".

3 Klikk på sirkelen ved siden av alternativet som heter "Opprett fra fil", deretter "Browse". Bla gjennom datamaskinen for Excel-arbeidsbok som du vil sette inn, velger du den, klikker "OK" og deretter "OK" igjen.

Hint

  • Når du har opprettet Excel objekt i PowerPoint kan du dobbeltklikke på den for å velge den og bruke den som en vanlig Excel-arbeidsbok til å utføre oppgaver som å endre regnearket som du ser på eller lage diagrammer fra data.