Hvordan Sett Flått i et Word-dokument

Hvordan Sett Flått i et Word-dokument


Det er de små tingene som utgjør forskjellen mellom en run-of-the-mill Word-dokument og en som ser ut som den kom fra en profesjonell utgiver. God skriftlig, riktig formatering og bruk av riktige grafiske tegn er alle elementer som er lagt merke til av leseren. Aksemerker eller haker som de er kjent i amerikansk ordgyteri, satt av en liste over elementer og understreke valg for leserens oppmerksomhet. Sette disse, eller nesten alle andre spesialtegn, i Microsoft Word er en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Klikk "Sett inn" og "Symbol" på båndet menyen.

2 Velg "Flere symboler ..." fra symbolmenyen som faller ned. Dialogboksen Symbol vises, slik at du kan velge og sette inn et bredt utvalg av spesialtegn direkte inn i dokumentet.

3 Endre skriften til Wingdings, et sett av dekorative og spesialtegn. Rull nedover listen over viste tegn til karakteren 252, avmerkningsmerket karakter. Dobbeltklikk på karakteren for å sette det inn i dokumentet. Lukk dialogboksen. Hvis du enkelt klikk tegnet, klikk på "Sett inn" for å plassere tegnet ved innsettingspunktet i dokumentet.

Den Wingdings fonten inneholder to skala symboler, tegn 252 og 254, et kryss i en boks. Lettere versjoner av karakterene er tallene 80 og 82 i Wingdings2 font.