Hvordan Sett Handlingsknapper i PowerPoint

PowerPoint har en funksjon som hjelper en programleder eller operatør raskt navigere til andre steder i en presentasjon ved bruk av handlingsknapper plassert på et lysbilde. Handlingsknapper også åpne en annen presentasjon helt, åpne et dokument i et annet program eller link til en ekstern nettside. Dette gir enkelhet i navigasjon og bidrar til å holde strømmen av presentasjonen. Den knytter handling av knappene lage en PowerPoint-presentasjon oppfører seg omtrent som en nettside.

Bruksanvisning

1 Klikk lysbildet der du vil sette inn en handlingsknapp. Bestem hvor du vil at knappen skal ligge på lysbildet. Dette kan legge en ekstra design beslutning til prosjektet. De nederste hjørnene av raset er logiske steder for handlingsknapper som "Forrige" eller "Neste", men det avhenger av annet innhold på lysbildet.

2 Klikk "Slide Show" i båndet, og klikk på «Handlingsknapper."

3 Velg handlingen knappen som du vil sette inn på lysbildet fra forhåndsinnstillingene, og klikk deretter på lysbildet igjen.

4 Sett handlingen i "Handlingsinnstillinger" i dialogboksen ved å klikke på "museklikk" og "Mouse Over" tabs. Klikk på "OK".