Hvordan Sett inn tekst fra en ekstern fil til en HTML

Hvordan Sett inn tekst fra en ekstern fil til en HTML


I stedet for å lage en webside med nytt innhold, mange folk bygge nettsteder basert på innhold fra et eksisterende dokument. Ved hjelp av HTML, kan du enkelt kopiere tekst fra en annen fil og sette det inn i web-side kode. Hvis du ikke vet hvordan du skal skrive HTML-koden, må du være forsiktig med å sette inn teksten på steder som ikke forstyrrer kode utgang.

Bruksanvisning

1 Åpne en nettleser, for eksempel Internet Explorer eller Mozilla Firefox. Trykk CTRL-O, finne HTML-fil på harddisken på datamaskinen, og trykk på "Open" knappen for å vise nettsiden. Finn plasseringen på websiden der du vil sette inn teksten. Hvis du ønsker å erstatte eksisterende tekst med ny tekst, kopiere teksten du vil erstatte ved å bevege musen over teksten og trykke CTRL-C. Hvis du vil legge til tekst og ikke fjerne eksisterende tekst, kopiere teksten rett over der du vil sette inn den nye teksten.

2 Åpne HTML-fil i en HTML eller tekstredigeringsprogram, for eksempel Windows Notisblokk. Trykk CTRL-F, lime inn teksten du kopierte fra nettsiden og trykk "Søk" -knappen for å plassere markøren over den kopierte teksten. Hvis du ønsker å erstatte teksten, trykker på tilbaketasten for å slette tekst som allerede eksisterer. Etter å ha fjernet det siste tegnet av tekst, la markøren i posisjon. Hvis du vil legge til tekst, plasserer du markøren til slutten av eksisterende tekst.

3 Åpne ekstern fil i sin aktuelle programmet. Kopier ønsket tekst ved å bevege musen over teksten og trykke CTRL-C.

4 Trykk CTRL-V for å sette inn den kopierte teksten i HTML-filen ved markøren befinner seg. Lagre HTML-fil.

5 Se den oppdaterte websiden i nettleseren ved å trykke "Refresh" eller "Reload" inne i "View" -menyen for å vise den nylig satt inn tekst.